"Mjafton të jeni të rinj, që unë t’ju dua shumë"
Don Gjon Bosko

February 16, 2015
Fletushka para 2015

Në Shkollë të mesme “Don Bosko” në Tiranë – Regjistrimet për vitin e ri 2016 – 2017 janë të hapura nga tani…

Lexojeni me kujdes fletushkën e Lajmerimit…                
January 20, 2015
11694150_712906702179971_1493115631238866429_n

Profesorët dhe Mësuesit e Don Boskos në Trajnim dhe Formim të vazhdueshë – Gjatë gjithë jetës – 6 dhe 7 nëntor 2015 në Tiranë

https://www.facebook.com/donleo.d.leka          
January 20, 2015
2014-10-15 14.45.18

Qendra e Formimit Profesional “Don Bosko”

Aftësime Profesionale – Për një të Ardhme të Suksesshme Informacion ne lidhje me Kurset e Formimit Profesional ju informoj se me date 12 Tetor 2015 kane […]

Porosia e Rektorit Madhor - Strenna 2016 SQ Albanian

Duam ta degjojme dhe ta shohim me vemendje kete porosi madheshtore.

Shiko tani

Filmi i Don Boskos - Pjesa e parë dhe pjesa e dytë

Organizimi

Organzimi dhe menaxhimi i jetës në Qendrën Don Bosko është unik dhe i veçantë.

Stili Edukativ i Don Boskos është pikërisht ai stil familjar me të cilin duhet jetuar në çdo familje. Atësia Hyjnore me të cilën edukohen nxënësit dhe realizohen me stafin edukues është unike dhe e veçantë.

Studentët

Studentët janë të thirrur që të respektojnë dhe të zbatojnë Rregullorën dhe Kodin Etik të përcaktuar.

Respektimi dhe zbatimi i Rregullave e bën ambientin të sigurtë, me harmoni të veqantë, me një hapësirë që serioziteti dhe kualiteti mësimor të veçohet dhe të krijoj kushtet e volitshme për këtë proces kaq të rëndësishëm dhe të domosdoshëm.

Profesorët

Profesorët janë shumë profesional dhe të veçant, sepse stili edukues i tyre e pasqyron atë të Don Boskos, pra, atësia Hyjnore shprehet në veprimtarin profesionale të tyre.

Kujdesi dhe vëmendja e respektuar nga të gjithë janë motoja e punës së tyre, si në mësimdhënie ashtu edhe në edukim, në çdo moment.

Biblioteka

Biblioteka është një vend i shenjtë i cili ruan dhe furnizon nxënësit me libra duke i edukuar që Libri është dhe mbetet Miku më i mirë i secilit person që dëshiron të jetë i mençur.

Numri dhe cilësia e librave është i domosdoshëm për plotësimin e mësim marrjës të secilit nxënës.